Gastronomi
Holdnr | Navn | Start | Start tid | Ugedag | Sted | Underviser | Lekt. | Pris* | ||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
14073 | Mad til Hverdag og Fest | 24‑09‑2020 17:30 | 17:30 | Tor | Højby Skole | Margit Sørensen | 28,00 | DKK 690,00 | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Mad for mænd- Lær at lave dejligt hverdags og gæstemad
Hilsen fra Margit.
Kurset starter igen jan.2020 Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
14013 | Madlavning (kreativt for alle mænd) | 24‑09‑2020 18:30 | 18:30 | Tor | Vallekille-Hørve Skole | Solveig Kjærulf | 27,00 | DKK 750,00 | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Brænder du for at kunne lave mad, både danske og udenlandske retter? Nyt hold januar 2020 Udgifter til råvarer må påregnes. Er du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er førtidspensionist reduceres din kursuspris med kr. 450 Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
14073-1 | Mad til Hverdag og Fest | 05‑01‑2021 18:30 | 18:30 | Tir | Højby Skole | Margit Sørensen | 28,00 | DKK 800,00 | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Mad for mænd- Lær at lave dejligt hverdags og gæstemad
Hilsen fra Margit.
Kurset starter igen jan.2020 Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
2021 | Fermeteringskursus | 06‑01‑2021 19:00 | 19:00 | Ons | Højby Skole | Karen Maria Bisgaard Jensen | 21,00 | DKK 800,00 | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Fermetering (betyder at gære) er en ældgammel medtode at konservere mad på,kinserne skrev om teknikken i gamle bøger og allerede i 1300 tallet introduserede Djengis Khan, fermenteret kål (sauerkraut) til europærerne, men fermetering er alt andet end saurkraut, alle grøntsager, frugt/bær kan anvendes,der er nærmest ingen grænser og er man først begyndt at fermentere bliver det nemt en livsstil, alle smagstoffer bevares/fremhæves ved processen, selve fermeteringen gør de rå grøntsager lettere at fordøje og deres næringstoffer lettere tilgængelig og kan tåles af alle. kurset indeholder bla. fermetring af frugt/grøntsager, og fermenterede drikke, opskrifter også på hvor det fermenterede kan anvendes, du bedes medbringe to patentglas 1.l og 2.l samt gummihandsker. undrviseren medbringer til første kursusgang grøntsager og kefirkorn til fermetering og kefirvand, og andre fermeterede drikke,samt kombuchasvamp/mor til frembringelse af bla.kombucha. indkøb af varer til fermetering afregnes med undervisren. Underviser:Karen Maria Bisgaard Jensen tlf.31 24 71 97 Er du bosat i Odsherred Kommune og modtager ældrecheck eller er førtidspensionist fratrækkes kursusprisen kr. 450 (kun et fradrag pr. år)
Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
14013-1 | Madlavning (kreativt for alle mænd) | 07‑01‑2021 18:30 | 18:30 | Tor | Vallekille-Hørve Skole | Solveig Kjærulf | 27,00 | DKK 750,00 | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Brænder du for at kunne lave mad, både danske og udenlandske retter? nyt hold januar 2020 Udgifter til råvarer må påregnes. er du folkepensionist og modtager ældrecheck eller er førtidspensionist reduceres din kursuspris med kr. 450
|